Ковачки од Облешево: Граѓаните да не очекуваат извинување од Пендаровски до Давкова, бидејќи човекот свесно премолчи сексуално вознемирување во Армијата

Ковачки од Облешево: Граѓаните да не очекуваат извинување од Пендаровски до Давкова, бидејќи човекот свесно премолчи сексуално вознемирување во Армијата Повеќе...

Ковачки од Кочани: Предвидуваме четири милиони евра инвестиции за Кочани и целосна реконструкција на пругата до Велес

Ковачки од Кочани: Предвидуваме четири милиони евра инвестиции за Кочани и целосна реконструкција на пругата до Велес Повеќе...

Движење ЗНАМ за наша Македонија – Максим Димитриевски ја побара довербата од кочанчани за претседател на Македонија

Движење ЗНАМ за наша Македонија – Максим Димитриевски ја побара довербата од кочанчани за претседател на Македонија Повеќе...