За 17 октомври – Најавен прекин во електроснабдувањето

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 17.10.2022 година (понеделник) без напојување со електрична енергија ќе останат:

09:00 – 13:00 ч. населба Оризари (м.в. Витоша и делот околу Спортската сала).

Сподели: