Продажба на станови – BELVEDERE Кочани

Продажба на станови во Станбен објект –BELVEDERE – Кочани

– Одлична мирна локација

– Висококвалитетна градба

– Ексклузивни и сертифицирани материјали

– Multi Split систем за греење и ладење

– Иновативен подземен паркинг

– Имотен лист (веднаш вселиви)

– Поволно банкарско кредитирање

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ:

072-228-800 и 072-317-808

Сподели: