ЈЗУ Општа болница Кочани упати благодарност за донацијата на 10.000 заштитни маски од компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“

По повод денешната донација од заштитни медицински маски 10.000 броја. Голема благодарност за општествено одговорната компанија Амфенол и нејзиниот менаџер Сашко Нaков за несебичната помош во овие тешки моменти за здравството и вработените во него.


Во едно Ви испракаме честитки за седум годишниот јубилеј и потсетување за многуте донации, како што се скафандери, маски и делот за оптика на апаратот за ендоскопија OLYMPUS.
Уште еднаш благодарност и многу успеси понатаму !

Директор
Д-р Александар Серафимов

Сподели: