Петровденски турнир во мал фудбал 2021 – Распоред

18 јуни – петок
19:00 ТП Жана Тркање – Балкан лукс
20:00 Еволушн – Еликсир
21:00 Пикадили – Паневски
ВЛТ Грдовци – слободни

19 јуни – сабота
19:00 Јана лукс– Астра Казино
20:00 Еуро петрол–Ауто Велт
21:00 Златно зрно–Пјаца
ДБ Интернационал – слободни

22 јуни – вторник
19:00 ВЛТ Грдовци – Пикадили
20:00 Еволушн – ТП Жана Тркање
21:00 Балкан лукс – Еликсир
Паневски – слободни

24 јуни – четврток
19:00 ДБ Интернационал – Златно зрно
20:00 Еуро петрол – Јана лукс
21:00 Астра Казино – Ауто Велт
Пјаца – слободни

25 јуни –петок
19:00 ТП Жана Тркање – Еликсир
20:00 Паневски – ВЛТ Грдовци
21:00 Еволушн – Балкан лукс

28 јуни – понеделник
19:00 Пјаца – ДБ Интернационал
20:00 Еуро петрол – Астра Казино
21:00 Јана лукс – Ауто велт

Во нокаут фазата се пласираат провопласираната и второплаисраната екипа од секоја група, доколку две или повеќе екипи имаат исти број на бодови ќе одлучува прво гол разликата а потоа меѓусебниот дуел.

ЧЕТВРТФИНАЛЕ

01.07.2021- четврток
20:00 1. Победник Група А : Втор Група Ц
21:00 2. Победник Група Ц : Втор Група А

05.07.2021-понеделник
20:00 3. Победник Група Б : Втор Група Д
21:00 4.Победник Група Д : Втор Група Б

ПОЛУФИНАЛЕ

08.07.2021-Четврток
21:00 ч. Победник 1 – Победник 3

09.07.2021-Петок
21:00 ч. Победник 2 – Победник 4

ЗАВРШНИ НАТПРЕВАРИ
12.07.2019-Понеделник
20:00 Трето место
21:00 Финале

Во групната фаза за победа се доделува 3 бода, за нерешен резултат по 1 бод, доколку почнувајќи со нокаут фазата – четвртфинале, полуфинале, за трето место и финале резултатот е нерешен, директно ќе се изведуваат пенали.

Сподели: